Kaikki mitä tarvitset uutta Apple Watchiasi varten

Posted by Jeramie Bergstrom on June 14, 2023
Vinkit

Apple Watch -älyrannekellot ovat nousseet suureen suosioon viime vuosien aikana. Syitä sille lienee useita, joista myös Apple on kertonut verkkosivuillaan. Näille monipuolisille kelloille on saatavilla runsaasti lisätarvikkeita, joiden avulla käyttökokemus paranee entisestään, ja kellon saa räätälöityä omiin tarpeisiin sopivaksi. Apple Watchin käyttäjä voi shoppailla Apple Watchin tarvikkeet netissä helposti laajasta valikoimasta.

Mitä Apple Watch tarjoaa?

Apple Watchin käyttöoppaasta selviää, kuinka monipuolinen kello on kyseessä. Se tarjoaa mahdollisuuden liikkua vapaasti ilman, että puhelin olisi mukana. Esimerkiksi lenkkeily on helppoa vähällä varustukselle, ja samalla pystyy hoitamaan tarpeelliset puhelut. Apple Watchin avulla pysyy myös kärryillä omasta terveydestään ja pystyy seuraamaan liikuntasuorituksia.

Lisätarvikkeita monenlaisiin tarpeisiin

Kenties tärkein lisätarvike Apple Watchille on näytönsuoja, joka suojaa roiskeilta ja naarmuilta. Tällöin kellon käyttäminen on huolettomampaa arjessa, ja kestää kovempaakin käyttöä vaikka lenkkipoluilla. Kellon ulkonäköä on myös helppo muokata erilaisiin tilanteisiin, siihen on saatavilla monenlaisia rannekkeita.

Hyödyllisiä sovelluksia Apple Watchille

Applen älykelloon on saatavilla monipuolisesti sovelluksia, jotka palvelevat erilaisia tarpeita. Sovellusten avulla kellon käytettävyys laajenee entisestään. Kello on helppo ranteessa mukana missä ikinä liikkuukaan, ja saatavilla on myös virtapankki, jos akku meinaakin loppua kesken pidemmällä reissulla. Saatavilla on myös lataustelakka, joka sopii monelle muullekin Applen laitteelle. Apple Watchin avulla voi helpottaa monella tavalla arkea ja lisälaitteet mahdollistavat vielä monipuolisemman käytön.